Menu
Gildia Pióra na Patronite

oby choć na schyłku życia
rozkładał człowiek skrzydła
w pamięci

zliczył te wszystkie
złamania
i złamane

do pewnych historii
drzwi miał uchylone
wychodził powracać

na schyłku
niewiele poczuje
poza jedną prawdziwą

blizną na policzku
strugiem życia
wykreśloną

oby nie umierać
nagle

54 941 wyświetleń
976 tekstów
58 obserwujących
  • RozaR

    6 January 2016, 19:40

    jestem pod wrażeniem - melodię psują trzy ostatnie wersy - wielka szkoda