Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

List

obudź mnie na spacer
tak żeby nie skaleczyć
żadnego życia
które nie nasze jest

obudź na ścieżkę rosy
nim buty dnia
na strzępy rozniosą
zajęczą krew

obudź

na pierwszą lepszą
wiadomość

29 143 wyświetlenia
523 teksty
42 obserwujących
  • giulietka

    31 August 2017, 07:22

    Wiersz dnia, jak dla mnie, godny wyróżnienia.

  • nicola-57

    30 August 2017, 14:22

    dzięki serdeczne Natalio.

    pozdrawiam.

  • 30 August 2017, 10:37

    Podoba mi się Twój wiersz Marianno
    Pozdrawiam ;)
    Chyba mnie sprowokowałaś
    za chwilkę wyjdę
    Wstyd się przyznać ale w ostatnich dniach uciekam w uzależnione od słodyczy
    a to mi wyraźnie nie służy ,ze względu na zwyżkujące trójglicerydy, zdecydowanie
    Życzę spokojnego dzionka