Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocny blues

Obudziłem się w nocy, nie wiem dlaczego
Obudziłem się a Ciebie obok nie było
Chciałem się do Ciebie przytulić
Lecz Ty byłaś daleko
Więc został mi tylko blues
Zagrałem go słowami które Ci szeptałem do słuchawki
Zaśpiewałem go słowami pisanymi w środku nocy
Księżyc świecił jasnym blaskiem nie pozwalając mi zasnąć
Więc był tylko blues i Ty blisko choć daleko
Zasypiając nuciłem bluesa dla Ciebie....

57 130 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!