Menu
Gildia Pióra na Patronite

Północ-Południe.

Obudziłem się na chwilę
z natłoku rutyny
jeszcze dwunasta
czy już...
dwudziesta czwarta?

Co będzie za minutę
słońce o północy
czy księżyc w południe?

I czy warto?

Warto budzić się na sam koniec?

81 753 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • 16 May 2016, 20:55

    warto, nie śpij! !

  • Naja

    16 May 2016, 10:42

    Warto, bo po każdym końcu, jest zawsze początek.
    No, prawie każdym...