Menu
Gildia Pióra na Patronite

W połowie mrowię.

Obudził mnie szelest spojrzenia
Przechodząc obok znalazłeś mój wzrok
Niepojęty już nocą

Zapach kawy
Fiołkami wpuszczone promienie
Kładziesz na mnie każde z osobna
Opuszkami słońca

Niczym nie pogodzę dnia z nocą
I niemiłość
Bez Ciebie.

17 752 wyświetlenia
221 tekstów
63 obserwujących
  • kszyszunia

    27 August 2016, 16:48

    Mam nadzieję, że nic Ci tam w środku nie rozszarpał!
    Pozdrawiam i dziękuję! :)

  • Adnachiel

    26 August 2016, 19:32

    Ta niemiłość...
    Piękny wiersz.
    Szarpnął mną od środka :)
    Czyli serce mi jeszcze nie obumarło :)
    Ufff :))

  • 21 August 2016, 11:32

    :*

  • 21 August 2016, 11:08

    Ładne.
    Pozdrawiam. :)