Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Już nie ma NAS'

Obudził mnie śpiew ptaków,
Blask słońca z rana.
Śniłam dziś o Tobie,
Jeszcze jestem rozespana...

Sen był piękny, nasza miłość rozkwitała,
Proszę, powiedz, czemu kwitnąć przestała.
Proszę, powiedz, czemu tak się stało,
Proszę, powiedz, czemu nadal Ciebie mało...
Proszę, powiedz, czy Ty kochasz mnie jeszcze?
Czy to sen, czy to prawda, czy zejdziemy się wreszcie...

Nasze wspomnienia, tyle chwil i godzin,
To wszystko wraca, wraca wciąż do mnie, i bardzo boli
W smutku się zatracam...

Jesteś i będziesz [...] moją miłością,
W mym sercu na zawsze zostaniesz.
Tak, Twoje imię w mym sercu wyryte,
Trwać będzie i nie przestanie...

kocham Cię Dawid...

732 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!