Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żyj.

Obudź się, poźno już.
Proszę wstań i coś zrób.

Poźno już, nie obracaj się.
Idź do przodu, chwytaj swój dzień.

Pora żyć, nie czas na koniec.
Przestań się zastanawiać i wracać do wspomnień.

Nie miej żalu, daj coś z radości.
Spójrz jaki możesz tworzyć obraz miłości.

Poźno już - to słowa względne.
Zawsze może być 'zbyt wcześnie'.

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
  • scorpion

    7 November 2019, 23:20

    Rozumiem, że to interpretacja zdania "lepiej późno niż wcale" ? :)