Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nazywam się Humanoid

Obskurną próżnią nie potrafię już oddychać
Zamknięta w szarych statystykach wyobrażeń
Deficytem godności zaczynam łkać
Wyrzucając zczerniałe ziarna moich marzeń

Grobowa cisza rzewnie mnie grzeje
Popłakuje z ironią pod moim progiem
Czasami zapiszczy, zastuka. Dziś wyśmieje
Utonę i zamilknę..sama, za tamtym szarym rogiem

12 114 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!