Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewidzialna

Obserwuję Cię z ukrycia,
serce bije jak szalone,
Twojej uwagi spragnione.
Lecz Ty wciąż oczu nie
zwracasz w moją stronę,
zupełnie jakbym była niewidzialna.
Tonę w Twoim uśmiechu
nie dla mnie przeznaczonym,
w sercu nieszczęśliwym
uczuciem zmęczonym...
Zadowolona myślę, że zauważyłeś
moje spojrzenie, jednak Ty
nic nie widzisz, idąc w drugą stronę.
Dla Ciebie niewidzialna,
dla obcych zauważalna,
lecz to nie na nich mi zależy.
Moje serce wciąż, wierz mi
tylko do Ciebie należy...

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
  • Naja

    14 October 2014, 23:59

    Większość zna ten stan:-))) Z teraźniejszości lub przeszłości. Ci drudzy uśmiechają się z pobłażaniem na wspomnienie tego stanu. I rozkoszują się pełną słodyczą tego, co naprawdę wyśmienicie smakuje. Wszystko musi dojrzeć...

  • wdech

    14 October 2014, 22:29

    tak
    bimber :P

  • wdech

    14 October 2014, 22:20

    ~Uśmie, niee :P
    1410
    -przepis domowy*