Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opowiem Ci [REW] Napad melancholii alkoholowej

Obserwowana raz po raz
Nie zliczę wlepionych próśb na
palcach różańca
Rodzących się wątpliwości
Przewrotnie wytężam słuch by
doszukać się sensu w nieruchomym powietrzu
Obciętym paznokciem szlifuje napięcie
Pulsującą dłonią witam asfalt
w swej niedołężności wślizgnął się za koszulę i zacisnął na piersi,
w okolicach serca

Nic nie brałam;
Potrzebuję tylko snu

2199 wyświetleń
35 tekstów
1 obserwujący
  • Biała_Lilia

    1 February 2013, 10:11

    Wariatuńcio ;D Nie nie... Choć no prawie taki sam bełkot;P.
    Po prostu to mi się zgrało z myślami , które są wsiąknięte przez alkohol i takie podobne odczucie...

  • 31 January 2013, 21:59

    Pisane po pijaku? LOL

  • Biała_Lilia

    29 January 2013, 20:48

    Niestety bo są w życiu momenty co "jak sztylety wbijają się w ciało"

  • Sylwuchna

    29 January 2013, 15:08

    Uderza...
    i trafia tam gdzie meczy najbardziej