Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Chwilę.

Obróciłem się
na chwilkę
z lekko przymkniętymi oczami
co by nie trafiło mnie
zanadto

I na chwilkę
zapomniałem się
aż tchu brakło
i oczy zapomniały
i o mało serce też...

Przecież obróciłem się
tylko na chwilkę
i na chwilkę tylko
zapomniałem
na co więc tak patrzę?

81 770 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • fyrfle

    26 April 2016, 14:30

    Chwila zatrzymana pieknie.