Menu
Gildia Pióra na Patronite

…każdy po swoich

obrócić w żart
udać że nic się nie stało
uchwycić się czegoś innego
wypchnąć z głowy
zwalić winę na innego
odwrócić oczy
nie zauważyć że... ktoś podąża…

wróciłam z piekła
to nie prawda
że tam dobre chęci
brukują drogi
tam same zaniechania
ułożone ciasno
mus im po głowach deptać…

22.06.2020, 12.40

33 778 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • Monika M.

    24 June 2020, 08:19

    Hmm... a mnie się nie podoba.
    Nie chcę tam wracać:(

  • 23 June 2020, 22:33

    A może to reakcja obronna?
    Wszystkim się wydaje, że groźny pies, bo szczeka, a on tylko reaguje na zagrożenie, z którym sobie nie radzi.
    Ładne.
    Pozdrawiam.