Menu
Gildia Pióra na Patronite

O obrocie ciał

Obracasz mnie
tak słodko pieprzysz, że nie słyszę
gdy serce puka się w głowę
bezpowrotnie straconą przy wschodzie księżyca
któż by usłyszał
gdy z boku na bok
obracasz mnie w jęk na końcu języka

288 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • Vort

    31 March 2016, 23:00

    Świetne...