Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obojętność

Obojętność - jedno z najgorszych uczuć.
Niby nic, ale potrafi zranić.
Obojętność - żyć czy nie?
Niby życie, lecz jakoś obok.
Obojętność - na drugiego człowieka.
Niby się znamy, lecz nie zwracasz uwagi.

Obojętność - śmierć...?
Śmierć - obojętność...?

13 391 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
  • 25 June 2013, 13:47

    Dziękuję

  • misiek45

    24 June 2013, 23:37

    Mądrze napisane Weroniko-pozdrawiam na dobranoc:)

  • awatar

    24 June 2013, 13:30

    mnie na ten przykład trzęsie febra gdy przechodzi zebra

  • krysta

    24 June 2013, 13:28

    Ładny wiersz...obojętność może wyrażać nieczułość ,ale i zrezygnowanie ,które budzi smutek, że wszystko jest bez sensu i tu problem.
    Pozdrawiam :)