Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spójrz na mnie

agulka

agulka

Obnażamy naszą duszę pomiędzy rumieńcami.
Zwyczajnie spójrz na mnie, jeśli to zrobisz przysięgam Ci że zniszczysz przeszkody, jeśli na mnie dobrze spojrzysz ujrzysz mnie ponownie.

Miłość jest aniołem, który przybiera się za diabła, kiedy marszczy się cera.
Miłość zawsze przychodzi zawinięta w prezencie i tak jak dzieci zrywamy z niego papier.
Od początku dni na sekundę nie przerywamy zabawy.
Jednak potem zawsze kończy na strychu pomiędzy kurzem i pyłem w samotności.
Tylko spójrz na mnie jeśli to zrobisz nie wątpię, że nasza historia znów będzie jak z bajki jeśli dobrze na mnie spojrzysz historia zacznie się na nowo.
Za każdym razem skaczemy w pustkę, podekscytowani mając nadzieję że to sieć i błagamy czas o to co nie możliwe.
Jeśli przestaniemy popadać rutynie, nasze pocałunki nie będą mogły się zestarzeć i znów zatańczymy.
Jedynie proszę nim odejdziesz spójrz na mnie.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!