Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli Możesz

Obłąkany śmiech ...
euforia szaleństwa ...
zrywaj moje boki
z radości i ze szczęścia!

Miałbym taką prośbę ...
jest krótka i prosta ...
jeśli tylko możesz,
na zawsze pozostań.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    13 March 2022, 18:28

    Też chcę być Wesoła cały czas

    od Moon G