Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anty

obietnica w polu
bo z gęby trampek
słowo
słowem się nie stało
wiatr poniósł

znaleźć
prawdziwych ludzi
z prawdą na ustach
jest ciężko

kłamstwo
waży tyle co złoto
więc kłam
a będziesz wielki

że krótkie nogi
głupiec to powiedział
a hulaj sobie hulaj
przecież piekła nie ma

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!