Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obiecaj - obiecuję

-Obiecaj że się we mnie nie zakochasz ...
*To ci obiecać mogę bo ja serca nie mam...
-Obiecaj mi coś jeszcze... że nie będziesz płakać przeze mnie...
*Obiecuję ... nie pokocham więc płakać nie będę...

Obietnicy nie złamałam póki serca nie dostałam
Jak czarodziej kamień w serce zamieniłeś
Uczuciem je obdarzyłeś...

Pokochałam bardzo...
Kochałam oddech ciepły
Dotyk magiczny
Spojrzenie gorące
I serce drżące
Żyłam Tobą ... w Tobie i przez Ciebie

Obietnicy nie złamałam lecz łzom kapać pozwalałam
Jak czarodziej miłość mą w łzy zamieniłeś
Kochającą zostawiłeś ...

Złe skrzaty cię zabrały... opętały
Demony pokochały
Swoje serce im oddałeś
I z nimi już zostałeś ...

Dedykuję to osobie która nadal żyje we mnie ...

8462 wyświetlenia
73 teksty
8 obserwujących
  • zlo282

    23 January 2013, 10:37

    pisz jasne bo pieknie piszesz

  • Odchłań

    23 January 2013, 10:02

    więc będę pisała zawsze jak serce będzie tego potrzebować ...

  • zlo282

    23 January 2013, 10:01

    lubi jak piszesz do niego:) i o nim

  • Odchłań

    22 January 2013, 23:22

    chyba dobrze... nie wiem czy lubi jak piszę dla niego... ale ja lubię pisac myśląc o nim :)

  • 22 January 2013, 23:13

    i pisać dla niego...też dobrze....chyba

  • Odchłań

    22 January 2013, 23:10

    tak...dobrze jest mieś kogoś w sercu i o kimś myśleć :)

  • 22 January 2013, 23:08

    chyba dobrze jak Ktoś w sercu zostaje....

  • Odchłań

    16 January 2013, 21:04

    a ja nadal w swej udręce skrzatów nigdy nie poświęcę ...

  • zlo282

    16 January 2013, 20:04

    a skrzaty slodko zacieraja rece

  • Odchłań

    16 January 2013, 16:01

    wątpię bym dostała referencje ;)