Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś się boję

Obejmij mnie swoim spokojem........
tak niechcący..........
Przytul mocno, nie puszczaj.......
jestem taka krucha........
Niewidoma........
Wyostrzone zmysły.......
Dotyk, węch i smak........
jak z opaska na oczach poznaję świat......
Budzi się maj.........
kwiatów pełen sad.........
Obejmij mnie mocno......
nie daj mi dziś spać..........

40 345 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
  • yetick

    22 June 2021, 06:58

    Urocza finezja zmieszana z odrobiną pikantnej kokieterii 👍 Sweet 😎

  • kukaczka

    10 May 2021, 18:32

    ..niech się życzenia spełniają i noce majowe w objęciach mijają..🌜⭐🌛

  • to_tylko__ja

    2 May 2021, 22:26

    Słodko-kusząca propozycja 😁🤗

    • kuloodporna

      2 May 2021, 22:26

      Jak majowy sad........😊🌼🌼🌼

    • to_tylko__ja

      2 May 2021, 22:29

      Jak pierwszy wiosenny szaberek 😁😜

    • kuloodporna

      2 May 2021, 22:32

      Szaberek ...macherek na głowie moherek......z antenką czy bez.......w maju pięknie jest.........hahahha 😜😊🌼🌼🌼