Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliskie spotkanie z miłością

Obdarzyć miłością
poprzez pocałunek
Przepowiedzieć gestem
spełnienie szczęścia

Gdzie słowa nie opiszą
wszystkiego co się czuje
Po prostu kochając
w samym środku serca

Myśl przybliża ciepło
kiedy pragnie się bliskości
Każda rana się zagoi
serce przestanie boleć

Pamięć zresetuje rozterki
zawładnie sercem
Tylko miłość uzdrowi
osamotnione dusze

93 734 wyświetlenia
900 tekstów
21 obserwujących