Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (obcinam...)

obcinam paznokcie pod którymi został
brud twoich czystych intencji
rozczesuję włosy w które wplątałeś
niepomierne uczucia
ścieram ze skóry twój lubieżny dotyk
który wraca do mnie
w nieskończoność
uciekam donikąd ale tam
jest ciebie coraz więcej
nie umiem
muszę

1242 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    30 January 2016, 20:48

    Życiowy i spodobał mi się bardzo.

  • 30 January 2016, 15:12

    niestety... ale czasami trzeba - i to chyba jest najgorsze :(

  • Cris

    30 January 2016, 14:56

    ...tak to jest- nie łatwo zapomnieć...
    pozdrawiam.