Menu
Gildia Pióra na Patronite

O zmroku
Nieśmiało zaciskam pięści
Walcząc zaciekle na ringu życia
O każdy oddech,
każdy krzyk
I łzę, która z dumą spływa po policzku

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    22 January 2018, 12:22

    fajna miniaturka Karolcia;)pozdrówka