Menu
Gildia Pióra na Patronite

O zmroku
igłą zapomnienia
cerowałam podziurawione
przez kule twych czynów i słów
serce

Będzie biło,
ale już zupełnie innym rytmem

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 9 February 2018, 09:29

    bedzie, nawet takie pokaleczone

  • kati75

    8 February 2018, 11:49

    serducho ma tyle blizn ale bić będzie mimo to....uściski Karolcia