Menu
Gildia Pióra na Patronite

szepczą wspomnienia

o wschodach i zachodach
lecz i piękno ma swój kres
marzysz co mogłoby wydarzyć jeszcze

tęsknota osacza
po więcej

Krystyna A.Sz. 25.04.2017r.

70 234 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    30 April 2017, 00:48

    ''Ech'' - bez łez ;)
    Michał kiedy tworzę coś łechce mi serce ;) Fajnie, że jesteście.

    Dobrej nocy życzę :)

  • silvershadow

    27 April 2017, 09:46

    Twoje miniaturki są jak kwiaty. Lekkie, swoim zapachem osnuwające serce. :)

  • zapach_bzu

    26 April 2017, 21:43

    Ech...