Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tam

O wdzięczność tak trudno,
choć serce krew przelało.
Wiem, ile byś nie zrobił,
ludziom ciągle mało.
Pomagasz, nie oczekuj wdzięczności.
Spis własnych uczynków
usłyszysz w wieczności.

57 044 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!