Menu
Gildia Pióra na Patronite

O wargach wąskich
O oczach niebieskich
Zapomnieć nie mogę.
I o dłoniach szczupłych
I o włosach jasnych
Zapomnieć nie mogę.
Wciąż ten głos czysty
W uszach mi echem rozbrzmiewa
I delikatnie szumi mi w głowie.
Ktoś śpiewa.
Ktoś płacze i dusza mu pęka.
Bo zapomnieć nie może
Bo zapomnieć nie może
O dźwiękach
Radości i szczęścia…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • samotna_

    8 June 2010, 17:25

    Ładne:)