Menu
Gildia Pióra na Patronite

" O tęsknocie... "

O tęsknocie słów kilka
Widziałam wczoraj motylka
Siadł na parapecie
Coś wspomniał o lecie
Wielkiej miłości i cudach
Pokoju na Świecie
Odleciał..
Może jutro go zobaczę
Może się uda - pełna nadziei
Wierzę w cuda

30.03.2022
22:03

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!