Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 7 June 2021

***

o przemijaniu można by wiele
wierszem opowiedzieć
roztrząsnąć prozą

przemijanie jest treścią
tłem dla miłości
krajobrazem westchnień i wzruszeń
pieczęcią postawioną
na życia kruchej kopercie...

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących