Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś...

O północy
powiedziały oczy
- jak cię nie zobaczą
to zapłaczą.

I zmartwione
też obydwie dłonie,
im bardzo brakuje
czuć twą skórę.

Pełne skargi
wysuszone wargi,
chciały by całować
- gdzie się chowasz?

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących