Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odważny

O odwadze pisać dziś
temat ciekawy nie od dziś
czy to danie misia pierwszego
dla osoby pierwszej
pierwszej typu Ukochanego
odwagi trzeba do tego
tak jest to coś faktycznego
a u Ciebie odwagi potrzeba
by powiedzieć coś z regionu Nieba?
typu na przykład tego:
''Bóg to Spoko Gość
Jego Łaski nie miej dość''
...

2736 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
  • 12 February 2020, 21:59

    Wszystko nie tak