Menu
Gildia Pióra na Patronite

O! Nazwij mnie nieśmiertelna Erato,
swoją pasierbicą,
bękartem Twego natchnienia,zrodzonym pod Twym niebem,
oświeconą blaskiem Twym...
Marnością połamanych wersów Twoich.

9352 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!