Menu
Gildia Pióra na Patronite

o minuty bezcenne proszą się słowa
chcą się wyrwać na zewnątrz - pobuszować
o minuty bezcenne proszą się słowa
zaborcze - nie lubią z muzyką konkurować

o minuty bezcenne proszą się słowa
nawet w złości - potrafią się dobrze kamuflować
o minuty bezcenne proszą się słowa
lekkie, słodkie, niewinne - potrafią oczarować

o minuty bezcenne proszą się słowa
by chwili czasu im nie żałować

o minuty bezcenne proszą się słowa...

348 811 wyświetleń
2819 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!