Menu
Gildia Pióra na Patronite

O, jak wiele Cię tutaj
gdzie nie spojrzę,
tu i tam jesteś

i choć uszy
oczy
zamknę

sasanek zapach czuję
a w nim Ciebie

Ty
zimnej skały dotyk
co daje siłę
odwagę jakąś, niemądrą?

O, tu też Ty
w cukiernicy
na nie swoim miejscu

Czy Ty jesteś
wszędzie
we wszystkim

i będziesz dziś
gdy znów nie zasnę

a w nim

10 035 wyświetleń
106 tekstów
7 obserwujących
  • ssylwiaa

    26 September 2015, 23:26

    Niestety chyba wszędzie. :)