Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głębia...

Nurkuję w głąb pytań
które ciągną na dno
przytłoczone serce
pełne wrażliwości

Nie pragnę półprawd
lecz szczerości
dającą uwolnienie
od ludzi pełnych jadu

Przeczekam chwilę
aż popłynie parę łez
by wziąć głębszy oddech
i ruszyć do przodu...

Dla Siebie.. dla rodziny.. ❤️🥺

06.01.2023

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    19 February 2023, 21:32

    .. głęboki oddech, chwila ciszy, kropla usmiechu, znajdź spokój... w sobie..
    To dla Ciebie, czy już to słyszysz ?