Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nurkuj w życie
estetycznie dobierając ruchy,
by nie porwać fal
na strzępy.

Czuj wyraźnie
tętno
poślizgu
bez paniki
wchodź w zakręty.

Bez mdłych przyzwyczajeń
gorej
ogniskiem
dudniącym
w otępione stukoty butów
przechodniów
na złość śmiejąc im się w oczy.

Bądź namacalny
stabilnością
nie pozwól by
osad zniszczył
Twoje
złoto.

Dla Satjow - Najlepszego w dniu urodzin :)

22 527 wyświetleń
262 teksty
48 obserwujących
  • satjow

    15 November 2011, 16:05

    Czasami jestem strzępem,choć wszyscy widzą całość...
    dziękuje :*