Menu
Gildia Pióra na Patronite

lekkie ataki z rana

Nowy dzień w głowie lustrze rozmazuje się ms twarz barw głosu paru czas razzzz yeaah którą wybraać maamm kochanie którą przyjąć maaam czterech głosu barw wybierz jedną z nich zaczynam nim być nie udaje jestem kaaaaażdym z nich
Nowy dzień w lustrze Ty i Ja wybrałaś jedną mą twarz nią się baaaaw
Nowyy dzień w lustrze Ja i Ty chorego piekła czas
w lustrzanych głosów taakt Ty i Ja prosto do nieba bramm
Nowy dzień w lustrze ja Saaam szukając siebie w Ciebiee maaam woooo

3826 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!