Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowe

Nowy dzień... nowe zmiany.
Nowa ja.. nowe plany.
Nowi ludzie... Nowe twarze.
Teraz znani... kiedyś obcy
Kiedyś znani...teraz obcy
Kiedyś przyjaźń... teraz nie,
Nie ucieknę z życia dobrze wiesz.
Nowy dzień.. nowy ty.
Zacznij od siebie... Jutro od innych.

7213 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!