Menu
Gildia Pióra na Patronite

inter.net (metafora dopełniaczowa)

nowsi od internetu
android
dwanaście lat jak godzin

razem przy stole
jedno śniadanie
drugie coś na sen

- jesteśmy dowodem na istnienie względności
pozaziemskiej inteligencji

kochający niepraktykujący
- bóg słowem
zbyt ciężkim
zbyt lekkim
pomiędzy - morze

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • 21 August 2018, 18:08

    Ciekawe.
    Pozdrawiam :))