Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowe życie

Nowe życie
Małe dziecię
Cud narodzin piękny
Rączki choć maleńkie
Przyniosły prezenty
Miłość
Radość
Szczęście
Wszystko czego trzeba
W małym bochnie chleba
Przyniesionym z nieba

56 929 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!