Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Odejdź jeśli chcesz~~

http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo

nowa interpretacja piosenki Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You

Odejdź jeśli chcesz
I nie mów nic
Brak mi już tych chwil
Serca żal,który mam
Jest we mnie i jak z tym mam życ
Posłuchaj jak miłości krzyk
Rozpala ogień co się tlił
Odejdź już ,będzie tak jak chcesz
Lecz mnie kochasz

Odejdź jeśli chcesz
zranic mnie
Odbierzesz mi mój sen
Chociaż jest mi źle nie martw się
Powrócą dni bo ja to wiem

Nie odchodź,przecież to nie tak
Odbierzesz tej miłości smak
Tak już jest gdy kochałeś wiesz
Że to miłośc

I po co tak na przekór
Robic wszystko,tak na pozór
Odchodzisz,choc mnie kochasz
choc raz,posłuchaj mnie

zostań proszę

Więc odejdź jeśli tego chcesz
Popatrz jeszcze w oczy pełne łez
Zabierz sny co mam,bo wciąż się śnią
O miłości tej,która odejśc chce
To nie tak,kocham ciebie wciąż
I to jest
mym błędem.

109 620 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • Elizabetta

    14 October 2012, 12:19

    Agnieszko...super tekst do ślicznej piosenki Adamsa, jednej z moich ulubionych zresztą:) pięknie:)

    Pozdrawiam cieplutko:)

  • Władysław Andrzej

    14 October 2012, 11:50

    Podoba mi się twoje pisanie

  • czarna mamba

    14 October 2012, 10:26

    no i zrobilo mi sie smutnisto:( ale tobie slonka zycze:)