Menu
Gildia Pióra na Patronite

na krótko się noszę
ulegam nawykom
obgryzam paznokcie

nie potrafię rozwiązać sznurówek
i tak siedzę na przystanku
z pustą krzyżówką

bo nastrój
mam w kratkę

insp. Lily

11 502 wyświetlenia
204 teksty
15 obserwujących
  • dark smurf

    30 September 2017, 22:56

    od lutego 2-gim :)
    ale chyba tu lekko edytuje..

  • dark smurf

    26 September 2017, 21:05

    nie podoba mi się to co robisz..
    już drugim kontem tu wracasz ;P od lutego..
    star też tu była.. coś mi mówi
    że mam sobie pójść

    następnym razem
    ogarnij trochę
    to tak niewiele

    p.s. nie spaceruję trójkami ;)

  • Adnachiel

    9 February 2017, 19:35

    A ja nastrój na kawę mam, gdy czytam dobry wiersz.
    Późno już, ale ten właśnie na dobrą kawę zasługuje :)

  • giulietka

    8 February 2017, 07:39

    fajnie się zrobiło
    przyłączam się do petycji;)

  • dark smurf

    7 February 2017, 23:43

    a mi zachciało się tylko.. zamknąć oczy i spróbować napisać coś jak ktoś
    bez rozwiązań, zbędnych haseł.. zupełnie po ciemku ;p ot co ;)

  • Naja

    7 February 2017, 22:50

    Ja miałam kolegę. Rozwiązał każdą krzyżówkę z Przekroju. Niełatwe były. Jak to robił ? Tworząc nowe rozwiązania, tym samym nowe hasła.
    To jest również niezły sposób na życie...

  • onejka

    7 February 2017, 22:36

    jak nie lubię przystanków, tak za Lily przystankami tęsknię, też