Menu
Gildia Pióra na Patronite

buty

Noszę za duże buty
i niby nic, bo
chronią przed mrozem,
chronią przed deszczem,
chronią mnie przed Tobą.

Ale po co, skoro
I tak jestem
Zmarznięta
Mokra
i z Tobą bez Ciebie...

Buty, za duże buty
Po co je noszę?

421 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!