Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowa Choroba

Nośniki kłamstwa i strachu,
narzędzia szerzenia chaosu ...
ile tym razem do piachu
pójdzie milionów osób (?)

Nie trzeba już tłumów na wojnę
wysyłać brutalnym przymusem ...
sam pójdziesz po śmierć swą bezwiednie
i ja cię do tego nie zmuszę.

Tak gorzej niż stado baranów
na rzeź idą nawet nie wiedząc
a gorzej - tak mówię dlatego,
że one jak idą to wiedzą.

Już nowa choroba zaczyna
uśmiercać a zwie się ''NAGLICA'' ...
już pół ponad świata ludności
ze strachu przyjęło tą szprycę.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!