Menu
Gildia Pióra na Patronite

normalny człowiek w nocy śpi
mówi pan psycholog

ale ja nie jestem normalnym człowiekiem
więc pozwalam sobie w nocy
na liczenie gwiazd na niebie
i szukanie pośród nich twojej twarzy
szarej i pochłoniętej codziennymi obowiązkami
bo już nie ma dla nas
beztroskiego czasu
są tylko noce smutne
samotne
i słowa
które godzą w serce jak kolec róży

niby piękne
ale jednak boli

8949 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!