Menu
Gildia Pióra na Patronite

Normalne jest to...
Że tak trudno mi zasnąć.
I normalne są
Sny o Tobie przez całą noc.
Normalne jest
Że ciągle budzę się...
I, że myślę o Tobie
To zupełnie normalne,
Że tak często płaczę...
I że śmieję się, kiedy widzę Ciebie...
I zwyczajnie się martwię.
Tak normalnie
wspominam to, co było dawniej.
I byś popatrzał na mnie
Tak bardzo się staram...
To zupełnie normalne...

Przecież jestem zakochana.

6790 wyświetleń
50 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!