Menu
Gildia Pióra na Patronite

Normalna Nienormalna.
Banalnie niebanalna.
Zamknięta, choć otwarta...

Ranna niezniszczalna.

3793 wyświetlenia
52 teksty
2 obserwujących
  • Cris

    17 July 2017, 12:46

    Wypośrodkowana.
    :)