Menu
Gildia Pióra na Patronite

wegetuję

nogi zsunięte
luźno opadły
dłonie ściśnięte
usta mi zbladły

leżę na łóżku
skubię prześcieradło
szukam okruszków
co mnie napadło?

/bo naprawdę mam marny dzień

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!