Menu
Gildia Pióra na Patronite

ze wspomnień poblakłych skrawki
co trzymane po nic
aby tylko w nić
aby tylko utkać płótno
w razie czego oby nic
a jednak tylko nić
zwisa niedbale ze srebrnej haftki pamięci
rysomyśl jak nic

1147 wyświetleń
42 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!