Menu
Gildia Pióra na Patronite

wycieczki z tęsknotą w tle

nocy pamiętam takie bezdroża
że oczy do krwi miałam
zdarte szukaniem
ciebie

drogi donikąd wiją się tylko
ciągłym początkiem
jest prawie dobrze

tylko czasem

krzyk w niemych ustach
zrywa twoje
fotografie

- z nie moich ścian

22 046 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    24 May 2013, 23:40

    Finezjo, cieszy mnie Twój komentarz.
    Aga, smutkiem jakoś najbardziej malują mi się wiersze.
    Piotrze, Twoja opinia miłą jest dla mnie niespodzianką.
    Gaja, gdzie mi tam do subtelności i kunsztu !
    Ale zatrzymać kogoś słowami jest dla mnie i zdziwieniem i radością...
    Pozdrawiam.

  • Gaia

    12 May 2013, 21:24

    Subtelność i kunszt Twojego słowa Luterin zawsze mnie przyszpila jak motyla.
    Jestem Twoją fanką. Kłaniam się i dziękuję za wzruszenia :)

  • marka

    11 May 2013, 21:45

    Artystyczny i powściągliwy w budowie, ale b/ciekawy.

  • misiek45

    11 May 2013, 21:19

    Ujmujący wiersz w swoim smutku-pozdrawiam milutko wieczorem:))

  • finezja

    11 May 2013, 19:57

    Rewelacyjny wiersz. Pozdrawiam.

  • luterin

    11 May 2013, 19:32

    Witaj Aniu.
    Dziękuję :)

  • Pechowa_

    11 May 2013, 19:25

    Tak blisko Mnie ten wiersz... piękny!
    Pozdrawiam :)))