Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poczuj... bez słów

noc w wielkim mieście
a ja piszę wiersz po omacku
tworzony pustką wokół

ukradkiem wycieram krople łez
ale słone wargi nadal są słodkie

poczuj ich smak bez słów…

zima wpleciona w nasz dotyk
na pewno da się ujarzmić
zniknie mroźne zawstydzenie

przecież wiesz, że serca nie ukryję
i co ma być, to się zdarzy
nim stopnieje śnieg z naszych stóp

ja i tak - postradałam siebie…

21 279 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • Julka 10

    11 February 2012, 00:51

    Gracjo ...

    "poczuj ich smak bez słów…"

    Miłość nie potrzebuje słów, czasami pomiędzy pocałunkiem a...dotykiem...tyle w...Nas...spełnienia, prawdy....że aż tchu...brak

    Wim...że...rozumiesz.....:):):):):)